YouthCan Digital Challenge: Team Work Principles/Workshop 4

When teams work well, individuals feel that their contribution is valued; their morale increases. Members feel that they are part of something that is worthwhile.

Since Iman High School/YCDC team believes that teamwork is a high priority to the students to work effectively, the YCDC team has integrated a “team work challenging workshop” which motivated all the students to work together to achieve several goals given by the Computer coordinator Mrs. Mirna Baba and the Mathematics and Programing Teacher Mr. Noureddine Barakeh.
The session took place on Tuesday November 14th 2017 from 12:00 pm till 3:00 pm.
Wishing students all Good Work!

YCDC Committee

ثانوية الإيمان - 18-11-2017

YouthCan Digital Challenge: Team Work Principles/Workshop 4 :: ثانوية الإيمان - صيدا