Child labor

Child labor is one of seven projects Iman High School is working on in an attempt to win the International School Award that is organized by the British Council. One of the steps completed in this project was asking the eleventh graders to prepare posters about child labour. With the guidance of the computer teacher Mr. Nour Al Barake, the students created some posters. The owners of the first three posters were awarded medals with their names inscribed on them. The winners of the first place are Aeisha Marshoud, Alaa Aoun and Naseel Habbal. The winners of the second place are Hamza Jaafil, Mohammad Hossari and Nazih Refaee. The winners of the third place are Hiba Kobrosli, Rayan Shehadeh and Ruba Nahouli.

ثانوية الإيمان - 20-02-2018

Child labor :: ثانوية الإيمان - صيدا