(More and More Champions (Math Competition

Iman High School has crowned three champions in the math competition for cycle 2. After a series of rounds that have been done in classes, four students from each of grades 4, 5 and 6 have made it to the finals. Mahmoud Hnaineh, Mohammed Hussein, Selvana Nasser and Yasmine Al Sahli from grade 4 reached the final stage. Abdelrahman Awad, Adam Al Bitar, Maha Abdelhalim and Mostafa Sabaayoun from grade 5 represented their classes. Chafik Hachichou, Dania Ismail, May Khashan and Omar Baltaji reached the final stage. After a series of rounds on the stage, the following winners were crowned: Mohammed Hussein, Mostafa Sabaayoun and Chafik Hachichou. Iman High School would like to thank the math teachers whose dedication and endless effort have resulted in adding more champions to the list of Iman High School Champions. Words of appreciation are owed to the members of the MC team who are equipped with enough self-confidence that enables them to excell.

ثانوية الإيمان - 24-04-2018

(More and More Champions (Math Competition :: ثانوية الإيمان - صيدا