Very Young Champions

Iman High School cycle one champions impressed everyone with their ability to face a big audience and exhibited extra spelling abilities. Dima Saad, Leen Saba Ayoun,  Mohammad Bayoumi and Youssof Soussan represented grade 1. Ibrahim Hussein, Miral Suleiman, Mohamad Markiz and Saleem Fattouh represented grade 2. Alaa Abou Khashfeh, Lara Shamieh, Maya Souki and Qamar Ali represented grade 3. Leen Sabaa Ayoun, Mohammad Markiz and Qamar Ali received the trophies. All the competitors received medals with their names inscribed on them. All those who made it in the first round done in classes received certificates.

ثانوية الإيمان - 02-05-2018

Very Young Champions :: ثانوية الإيمان - صيدا