Iman High School Girls and their Extraordinary Skills

After attending a ten-day workshop at ULYP Campus during the summer vacation, Iman High School girls disseminated the knowledge gained to other girls. The girls were divided into 4 groups where they rotated and learned some basics about programming basically scratch and make art. They also used their artistic skills to paint some shirts and mugs. In addition to that, they did some team building activities. Many thanks are owed to the team building team(Hasnaa Shamas, Dana Sabaayoun, Nour Ismaeel, Aseel Marwan, Noha Mardini, Mona Jomaa, and Nour Ajjour), scratch team (Natali Jradi, Nada Mardini, Malak Hneineh, Soha Al Baba, Basmalah Khreibi, Reem Al Shami and Riwa Mallah), art team ( Farah Skafi, Zynab Saab and Jana Abd Alaziz) make art team (Hanan Mawed, Reem Zahra, Razan Hneineh, Mira Ansari, Maha Kayyello and Souad Kabash) and the teachers Mrs. Amira Sanjar, Mrs. Zahra Halabi and Mr. Housam Kayyello.

ثانوية الإيمان - 25-09-2018

Iman High School Girls and their Extraordinary Skills :: ثانوية الإيمان - صيدا