حصدت ثانوية الايمان جائزة المدرسة الدولية التي يمنحها المجلس الثقافي البريطاني .

جاء ذلك في احتفالٍ حاشدٍ حضره شخصيات تربوية رفيعة، وممثّلين عن المؤسّسات الثقافية والتربوية، أُقيمَ في وزارة التربية والتعليم العالي.

وقد تسلم مدير الثانوية الأستاذ كامل كزبر بحضور مسؤولة الاشراف التربوي و مشرفة اللغة الانكليزية ماي منصور و منسق اللغة الانكليزية للحلقتين الثالثة والرابعة و المنسق الدولي للجائزة الدولية العالمية الاستاذ  خالد الحسن والطالبين  انس حنينة و عمر باكيرالجائزةَ من مدير عام وزارة التربية الأستاذ فادي يرق  وسعادة سفير بريطانيا في لبنان السيد كريس رامبلينغ، ورئيسة المركز التربوي للبحوث والإنماء السيدة ندى عويجان ومدير المركز الثقافي البريطاني  السيد دافيد نوكس  ورئيس المدارس الكاثوليكية في لبنان الأب بطرس عازار .
يُشار هنا إلى أنّ هذه الجائزة تُمنحُ سنويا للمدارس التي تنفّذ أنشطة ذات بعد إقليميّ ودوليّ، وتظلُّ ساريةً حتى ثلاث سنواتٍ وقد منحت ٤١ مدرسة من لبنان هذه الجائزة.

The ceremony that was attended by high educational figures and representatives of cultural and educational institutions took place at the Ministry of Education.
The principal Mr. Kamel Kozbar, accompanied by the educational coordinator and the supervisor of English Mrs. May Mansour, the coordinator of English for cycles 3 and 4 and the international coordinator of ISA Mr. Khalid Hasan and the two students Anas Hneineh and Omar Bakeer, received the award from the Director General of the Ministry of Education Mr. Fadi Yaraq, His Excellency the Ambassador of Britain Mr. Chris Rambling, president of the Educational Centre for Research and Development Mrs. Nada Oweijan, director of the British Council Mr. David Knox and the head of the Catholic Schools in Lebanon Father Botros Azar.
It is worth to mention that the award is valid for 3 years and  is awarded for the schools that carry out projects with a global dimension. This year 41 schools from Lebanon have received the award.

ثانوية الإيمان - 01-12-2018

ثانوية الايمان في صيدا تحصد جائزة اعتمادية المدرسة الدولية International School Award :: ثانوية الإيمان - صيدا