Making a Positive Change

Iman High School eleventh graders who share the schools vision in giving a helping hand for those who need it visited لنا المستقبل with their teacher Mrs. Taghreed Azzam and the educational coordinator Mrs. May Mansour. لنا المستقبل is an institution that provides proper care for kids with special needs. After spending some time with Mr. John Makhoul, the principal of the institution, they have decided to provide the kids there with new clothes to be used for Eid Al Fitar. Feeling exhilarated, they shared their plan with Mr. Kamel Kozbar who facilitated their campaign that will start soon and assured them that hopefully their biggest reward will be from God.

ثانوية الإيمان - 15-04-2019

Making a Positive Change :: ثانوية الإيمان - صيدا