10 students from grades 7 and 8 participated in the Spelling Bee that is sponsered by the American Embassy. The regional competition was held in the municipality. With great pride, we announce that Iman High School eighth graders impressed everyone. After the 14th round, all our grade 8 students: Amir Sabaayoun, Aseel Mohammad, Omar Ai, Mohamad Kahwaji and Mohamad Kassem were still competing. Mohamad Kahwaji and Omar Ali made it to the last round and will participate in the national competition that will be held in Baakleen on May 3.

ثانوية الإيمان - 18-04-2019

Spelling Bee for Grades 7 and 8 Supervised by USPEaK and Sponsered by the American Embassay :: ثانوية الإيمان - صيدا