Science Workshop

Teachers of science from grade 1 till grade 12 had the opportunity to benefit from the dynamic supervisor Mr. Mohamad Oweydat. Through a two-day workshop, Mr. Owaydat explained in details the action verbs and their meanings clarifying that using them in grade 1 and adding them gradually in upper classes facilitates students understanding of these verbs. Active learning methods, which ensure students active engagement, were dealt with thoroughly. The steps to prepare a dynamic lesson were discussed in details. Iman High School would like to thank Mr. Oweydat for the great effort and dedication that have resulted in a successful workshop.

ثانوية الإيمان - 18-06-2019

Science Workshop :: ثانوية الإيمان - صيدا