EDULEAD PROGRAM

After being selected to participate in EDULEAD program that is sponsored by NAMA and supported by the Network of Educational Institutions , Mrs. Amira Sanjar and Mr. Noureddine Barakeh have been appointed as EDULEAD coaches. They have attended a series of workshops throughout a whole year, and they have been equipped with the tools and approaches needed to implement the program. The program deals with a variety of aspects which ultimately lead to creating a healthy, friendly interactive atmosphere in the school that guarantees the active participation of students and students being the center of the teaching-learning process. To reach that place, the focus should be on cooperative learning, assessment for learning, emotional intelligence and  growth mind-set.

The knowledge gained has been disseminated to all Iman High School teachers, coordinators and supervisors through a series of workshop.
Iman High School has adopted the program and has already started implanting it.

بعد اختيار عدد من الأساتذة للمشاركة في برنامج EDULEAD وبدعم من شبكة المؤسسات التربوية، تم تعيين كل من السيدة أميرة سنجر والأستاذ نور الدين البركه كمدربين للبرنامج حيث شاركا في عدد ورشات العمل على مدار عام كامل ليتسلحا بالوسائل والطرق اللازمة لتطبيق هذا البرنامج ليقوما بعدها بنقل هذه المعلومات المكتسبة لجميع الأساتذة والمعلمات في مدارس الإيمان من خلال ورش عمل دامت لمدة ستة أيام.
وتجدر الإشارة إلى أن هذا البرنامج يتناول عذة جوانب تهدف إلى خلق جو مريح وتفاعلي داخل المدرسة للتأكد من المشاركة الفعالة لجميع التلاميذ حيث يكون التلميذ محور العملية التعليميّة.
وللوصل إلى هذا الهدف، يجب الأخذ بعين الاعتبار التعليم النشط، التقييم من أجل التعلم، الذكاء العاطفي وعقلية النمو.

ثانوية الإيمان - 22-06-2019

EDULEAD PROGRAM :: ثانوية الإيمان - صيدا